Babagan awake dhewe

Profil Perusahaan

Taman industri

Huizhou kaiwansi Electronic Technology CO., LTDdumunung ing Kutha Huizhou, Provinsi Guangdong.Limited minangka produsen earphone nirkabel kelas atas profesional, konsentrasi siji R&D headset, produksi lan pemasaran luwih saka 9 taun.

Produk utama kalebu neckband, headband lan Tws earphone.Pabrik kita duwe area luwih saka 3,000 meter persegi kanthi luwih saka 200 karyawan lan 4 jalur produksi sing diwasa.Saiki, kapasitas produksi luwih saka 200.000 unit saben wulan lan produk wis diekspor menyang luwih saka 150 negara lan wilayah.Kajaba iku, produk kita wis entuk penghargaan gedhe ing macem-macem pasar ing saindenging jagad.Lan kita ndhukung logo khusus ing produk.

We dhewe dilengkapi instrumen testing majeng, peralatan produksi lan sistem manajemen kanggo mesthekake produk kualitas dhuwur.Kabeh barang kita tundhuk karo Sistem Kontrol Kualitas ISO9001: 2015.

Wiwit diadegake ing taun 2010, KAIWANSI tansah ngabdi marang desain produk, kontrol kualitas lan layanan pelanggan, sing respon cepet lan tekan kepuasan pelanggan.Kanthi usaha sing terus-terusan, KAIWANSI dikenal para pelanggan amarga ngasilake produk tingkat kualitas dhuwur.Lan karo departemen R&D profesional, KAIWANSI pembangunan terus kualitas dhuwur, produk inovatif sing ketemu dikarepake pasar.Nilai inti perusahaan kita yaiku inovasi, kesatuan, proaktif lan kerja keras.Lan saben anggota ing kene bisa nggedhekake kabisan pribadi kanggo mbangun merek perusahaan.

meja ngarep

Tliwat kerjasama karo perusahaan dagang, kita nyedhiyani layanan OEM & ODM kanggo akeh merek ndhuwur ing taun kepungkur.Ing wulan Juli 2019, kanggo nggedhekake ruang lingkup bisnis INDIA lan EURO lan ngerti luwih akeh babagan pasar, KAIWANSI wis nyiyapake departemen penjualan ing luar negeri dhewe, sauntara kuwi, KAIWANSI nggawe merek FITHEM dhewe ... Sukses kita ora mung saka ndhuwur. badhan kualitas, nanging saka kapercayan lan dhukungan pelanggan.Lan entuk reputasi lan reputasi apik ing pasar internasional lan uga entuk reputasi apik ing proses Saran kerjasama babagan optimasi produk.We Sincerely welcome sampeyan kanggo cisit metu pabrik lan looking for a long term kerjasama.

Pameran

pameran digital (1)
nuduhake digital
pameran digital (3)

Sertifikat

zhengshu1
zhengshu2
zhengshu3