Fithem ks-011b waterproof music wireless bluetooth neck hanging gaming headset

Katrangan singkat:

Wangun produk kasebut minangka jalur silika gel.Headset jinis iki ora bakal ngrasakake bobote headset nalika dipasang ing gulu.


Detail Produk

Tag produk

introduksi produk:

1. Wangun prodhuk yaiku strip silika gel.Headset jinis iki ora bakal ngrasakake bobote headset nalika dipasang ing gulu.

2. Materi outsourcing bisa disesuaikan miturut syarat pelanggan.Kemasan materi lan logo uga apik banget lan cocog karo visi umum.

Ing mburi paket sandi stabil banget karo ireng minangka latar mburi, lan sisih putih, putih lan ireng luwih modern, lan gaya desain sakabèhé luwih nengsemake.Gambar earphone ing tengah kothak katon cetha, lan ditampilake kanthi cetha ing ngarepe wong..

Fithem ks-011b waterproof music wireless bluetooth neck hanging gaming headset

3. Fungsional anti banyu apik banget.Tingkat anti banyu yaiku IPx5.Sanajan ora bisa nyuda gangguan kanthi aktif, bisa nyuda gangguan kanthi fisik.Earplugs lan kuping cedhak banget.Iki banget nyuda swara njaba lan nyadari pengurangan gangguan fisik.Swiwi kuping sirip hiu uga apik banget yen headset ora tiba amarga sawetara latihan sing kuat nalika olahraga, lan tombol fungsi headset uga gampang banget kanggo operate.Loro pasang earplugs uga diwenehi.Ana uga kabel pangisi daya usb, uga manual produk lan kertu garansi.

Chipset QCC 3024 BK3266
diameteripun tanduk ∅9 MM
Impedansi speaker 16Ω
Respon frekuensi 20Hz-20KHz
Kapasitas baterei 220mAh
versi Bluetooth V5.0
Wektu panggunaan 300 jam
Jarak Bluetooth 10M
anti banyu IPX5

4. Panggunaan earphone cukup user-friendly, padha karo earphone Bluetooth biasa.Nalika sampeyan nggunakake pisanan, penet terus tombol fungsi nganti lampu indikator biru sumunar cepet ing negara mati, sampeyan ngetik mode pasangan, golek KS-011B iki ing piranti, lan sampeyan bisa nyambung.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan