Fithem ks-819 Wireless earphone tws wireless earphone with charging compartment

Katrangan singkat:

Parameter headset Bluetooth:

Spesifikasi teknis Versi Bluetooth: Bluetooth 5.1

Jerry 6983 Bluetooth jarak kerja: 10 meter (ruang bebas hambatan)

Rentang frekuensi pemancar Bluetooth: 2.4 ~ 2.48GHz

Modulasi pemancar Bluetooth: GFSK

Wektu siyaga: 90 dina Wektu musik/ngomong: udakara 4 jam kanthi tong sampah: udakara 16 jam

Earphone wektu pengisian: sekitar 1 jam, kompartemen pengisian: sekitar 1,5 jam voltase pengisian: 5V, arus pengisian:Antarmuka pengisian daya 400mA: Tipe-C

Kotak pengisian daya: sekitar 400mAh baterai dengan papan perlindungan standar, dukungan sistem: iOS Android Mode tampilan Windows: 100% tampilan digital Mode pemakaian: headset stereo nirkabel sejati semi-in-ear bobot produk: headset 3g/set lengkap 43g/paket paket 110g

Efek panggunaan produk:

Werna penampilan kalebu cangkang lan kuping kuping pink, ireng lan putih.Saiki werna iki pink lan banget girlish.Ana papat titik cilik ing ngarep sing cocog karo tampilan daya

 

Swara dhuwur lan kurang saka earphone cetha banget, lan persepsi cahya dideteksi dening kuping.Nalika earphone dipasang, bakal muter kanthi otomatis, lan bakal ngaso kanthi otomatis nalika dibusak.

Baterei polimer kapadhetan dhuwur sing dipilih, kapasitas gedhe lan volume cilik sumber daya efisiensi dhuwur, kanggo entuk efek daya tahan lama lan ora ana generasi panas saka earphone.

Ai Smart Touch Headset nduweni panel tutul sensitif sing dibangun kanthi cerdas sing bisa ngerteni maksud sampeyan kanthi sentuhan sing entheng lan ngrampungake macem-macem operasi kanthi cepet.


  • Harga FOB:US $ 0,5 - 9,999 / Piece
  • Jumlah Pesanan Min:100 Piece / Piece
  • Kapabilitas sumber:10000 Piece / Piece saben Sasi
  • Detail Produk

    Tag produk








  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan