Fithem ks-820 Wireless tws earphone bass sports and leisure earphone with charging compartment

Katrangan singkat:

Parameter produk:
Spesifikasi teknis Versi Bluetooth: Bluetooth 5.1, Jerry 6983 Jarak kerja Bluetooth: 10 meter (ruang bebas hambatan) Rentang frekuensi pemancar Bluetooth: 2.4~2.48GHz
Wektu siyaga: 90 dina Wektu musik/omong: kira-kira 4 jam, digunakake karo tong pangisi daya: kira-kira 16 jam Wektu pangisi daya: earphone: sekitar 1 jam, tong pangisi daya: sekitar 1,5 jam Tegangan pangisian daya: 5V, arus pangisi daya: ≤400mA Arus kerja: ≦8mA antarmuka pengisian: Tipe-C.
Struktur Headphone:
Werna produk yaiku pink, ireng, lan putih.Earplugs uga bisa dicocogake karo werna miturut kabutuhan customer kanggo entuk efek sing dikarepake.
Bukak tutup lan nyambung / mbalikke fungsi Magnetik, nganyari teknologi Bluetooth V5.1, telpon cetha, latensi game kurang.Kanthi teknologi Bluetooth V5.1, ningkatake kinerja.Swara sing cetha, lancar lan ora gagap
Kualitas swara lan konsumsi daya kurang
Kode dekompresi audio tingkat cd sing dibangun mulihake efek frekuensi rendah sing nggegirisi.Headset bisa tahan nganti 4 jam lan bisa digunakake nganti 16 jam kanthi kompartemen pangisi daya.
unit speaker diafragma 13mm
Diafragma komposit polimer kristal cair 13mm sing dibangun nyedhiyakake midrange lan bass sing cetha, nalika nambah jumlah kerutan diafragma kanggo nggawe efek swara stereo sing luwih immersive.
Dekoding audio Apt-X
Dilengkapi dekoding audio tingkat CD, ndhukung audio 16bit 24bit, lan tingkat sampling nganti 48Khz kanggo mulihake efek frekuensi rendah sing nggegirisi, lan ngrasakake pengalaman ngagetake sing digawa dening headphone kelas profesional.

 


  • Harga FOB:US $ 0,5 - 9,999 / Piece
  • Jumlah Pesanan Min:100 Piece / Piece
  • Kapabilitas sumber:10000 Piece / Piece saben Sasi
  • Detail Produk

    Tag produk







  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan