Fithem- KWSI KS-C10 TWS kanthi layar LED, earphone sing nyaman

Katrangan singkat:

1.ChipsetBluetrumAB5396A (ANC)

2. Baterei: 35 mah

3. kasus pengisian: 200mAh

4. versi bluetooth: V5.0

5.Earbuds Dianggo wektu:4 jam

6. Wektu siyaga: 100 jam

7. Jarak Bluetooth: 10M

8. Anti banyu: IPX5


  • :
  • Detail Produk

    Tag produk


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan