Fithem-KWSI KS026 neckband earphone kanthi pangisi daya cepet, saklar aula

Katrangan singkat:

1.Chipset: BK 3266 pangisi daya cepet

2. diameteripun tanduk: ø10MM

3. Impedansi speaker: 16Ω

4. Kapasitas baterei: 160mAh5.Versi Bluetooth:V

5.06. Wektu panggunaan: 11-12 jam / JL 16 jam

7. Ngisi daya wektu: 1 jam

8. Wektu siyaga: 180 jam

9. Jarak Bluetooth: 10M

10. Anti banyu: IPX5


Detail Produk

Tag produk


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan