Ks-012 fithem gaming olahraga headset nirkabel bluetooth neckband earphone IPX5 earphone tahan air

Katrangan singkat:

• Desain baterei kapasitas gedhe tenan kanggo urip baterei maneh

• upgrade anyar Bluetooth 5.0, sambungan luwih stabil

• Kualitas swara sing mentas diatur, luwih obah

• IPx5 anti banyu, jero anti banyu lan sweatproof

• Bass abot, swara stereo binaural


Detail Produk

Tag produk

katrangan produk

1. Desain baterei kapasitas gedhe tenan kanggo urip baterei maneh

• upgrade anyar Bluetooth 5.0, sambungan luwih stabil

• Kualitas swara sing mentas diatur, luwih obah

• IPx5 anti banyu, jero anti banyu lan sweatproof

• Bass abot, swara stereo binaural

• Earplugs silikon digawe alus lan pas, stabil kabeh jinis obahe ing kuping

• Nyandhang oblique, pengalaman nyaman, gunakake proporsi ergonomis kanggo pamisah, luwih pas karo awak manungsa

Ks-012 fithem gaming olahraga headset nirkabel bluetooth neckband earphone IPX5 earphone tahan air
Chipset QCC3003 wektu muter dawa BK3266
diameteripun tanduk ∅10 MM
Impedansi speaker 16Ω
Respon frekuensi 20HZ-20KHZ
Kapasitas baterei 160mAh * 2 = 320mAh
versi Bluetooth V5.0
Wektu panggunaan 24 jam
Wektu siyaga 440 jam

2. Daya tarik magnetik cerdas, cedhak pas

Magnetik pas karo earphone, sing bisa dipakai ing pundhak lan gulu nalika ora digunakake, lan aktif pas kanggo nyegah kabel sing nduwurke tumpukan lan ora gampang ilang, sing luwih ayu lan super saiki.

Saubengé telung dimensi, nikmati pesona olahraga

Earphone ora mung entheng, kompak, lan prasaja, nanging uga bisa nggawa sampeyan nemu rasa immersive nalika ana ing ruang dansa nalika olahraga.

3. Sepuluh meter kadohan sambungan cepet

Lingkaran sambungan gedhe, ora perlu kuwatir babagan kualitas swara sing kena pengaruh ing jarak sepuluh meter

Sambungan nirkabel sing cepet lan stabil, nikmati pesona musik

Operasi prasaja lan wiwitan cepet

Desain tombol sing prasaja, tombol telung dimensi sing wis ditingkatake, gampang digunakake lan gampang diatur kanthi tutul wuta, tombol kasebut kompak lan luwih apik.

Kanthi kompatibel karo ponsel, komputer lan tablet

Ngisi daya super flash

Fungsi pangisi daya lampu kilat cepet sing dibangun, ngisi daya sajrone 10 menit bisa nyiarake musik 6 jam, pengalaman sampeyan luwih cukup

Kerah fleksibel, bebas bengkok tanpa bengkok

Cocog karo bentuk alami awak manungsa, cocog karo gulu, ora gampang dicopot Logo bisa disesuaikan


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan