Produk

  • Fithem-KWSI KS026 neckband earphone kanthi pangisi daya cepet, saklar aula

    Fithem-KWSI KS026 neckband earphone kanthi pangisi daya cepet, saklar aula

    1.Chipset: BK 3266 pangisi daya cepet

    2. diameteripun tanduk: ø10MM

    3. Impedansi speaker: 16Ω

    4. Kapasitas baterei: 160mAh 5. Versi Bluetooth: V

    5.06. Wektu panggunaan: 11-12 jam / JL 16 jam

    7. Ngisi daya wektu: 1 jam

    8. Wektu siyaga: 180 jam

    9. Jarak Bluetooth: 10M

    10. Anti banyu: IPX5

  • Fithem- KWSI KS-C10 TWS kanthi layar LED, earphone sing nyaman

    Fithem- KWSI KS-C10 TWS kanthi layar LED, earphone sing nyaman

    1.ChipsetBluetrumAB5396A (ANC)

    2. Baterei: 35 mah

    3. kasus pengisian: 200mAh

    4. versi bluetooth: V5.0

    5.Earbuds Dianggo wektu:4 jam

    6. Wektu siyaga: 100 jam

    7. Jarak Bluetooth: 10M

    8. Anti banyu: IPX5

  • KS-C8 Bluetooth earphone TWS kanthi fungsi ENC

    KS-C8 Bluetooth earphone TWS kanthi fungsi ENC

    1. Chipset: Bluetrum8892E ANC
    2. Baterei: 40 mah
    3. kasus pengisian: 300mAh
    4. versi bluetooth: V5.0
    5.Earbuds Dianggo wektu: 4 jam
    6. Wektu siyaga: 100 jam
    7. Jarak Bluetooth: 10M
    8. Anti banyu: IPX5
    9. Driver: 13mm

  • Fithem KS033 neckband tutul karo ngalih bale lan fungsi ENC

    Fithem KS033 neckband tutul karo ngalih bale lan fungsi ENC

    1. Chipset: QCC3024/JL7006, pangisi daya cepet, Tutul, Getaran, saklar aula. ENC
    2. diameteripun tanduk: ø10MM
    3. Impedansi speaker: 16Ω
    4. Neckband: silikon
    6. Kapasitas baterei: 250mAh
    7. Versi Bluetooth: V5.0
    8. Wektu panggunaan: 35 jam
    9. Fast Charging wektu: 40 menit
    10. Jarak Bluetooth: 10M
    11. Anti banyu: IPX5

  • Fithem ks-819 Wireless earphone tws wireless earphone with charging compartment

    Fithem ks-819 Wireless earphone tws wireless earphone with charging compartment

    Parameter headset Bluetooth:

    Spesifikasi teknis Versi Bluetooth: Bluetooth 5.1

    Jerry 6983 Bluetooth jarak kerja: 10 meter (ruang bebas hambatan)

    Rentang frekuensi pemancar Bluetooth: 2.4 ~ 2.48GHz

    Modulasi pemancar Bluetooth: GFSK

    Wektu siyaga: 90 dina Wektu musik/ngomong: udakara 4 jam kanthi tong sampah: udakara 16 jam

    Earphone wektu pengisian: sekitar 1 jam, kompartemen pengisian: sekitar 1,5 jam voltase pengisian: 5V, arus pengisian:Antarmuka pengisian daya 400mA: Tipe-C

    Kotak pengisian daya: sekitar 400mAh baterai dengan papan perlindungan standar, dukungan sistem: iOS Android Mode tampilan Windows: 100% tampilan digital Mode pemakaian: headset stereo nirkabel sejati semi-in-ear bobot produk: headset 3g/set lengkap 43g/paket paket 110g

    Efek panggunaan produk:

    Werna penampilan kalebu cangkang lan kuping kuping pink, ireng lan putih.Saiki werna iki pink lan banget girlish.Ana papat titik cilik ing ngarep sing cocog karo tampilan daya

     

    Swara dhuwur lan kurang saka earphone cetha banget, lan persepsi cahya dideteksi dening kuping.Nalika earphone dipasang, bakal muter kanthi otomatis, lan bakal ngaso kanthi otomatis nalika dibusak.

    Baterei polimer kapadhetan dhuwur sing dipilih, kapasitas gedhe lan volume cilik sumber daya efisiensi dhuwur, kanggo entuk efek daya tahan lama lan ora ana generasi panas saka earphone.

    Ai Smart Touch Headset nduweni panel tutul sensitif sing dibangun kanthi cerdas sing bisa ngerteni maksud sampeyan kanthi sentuhan sing entheng lan ngrampungake macem-macem operasi kanthi cepet.

  • Fithem ks-820 Wireless tws earphone bass sports and leisure earphone with charging compartment

    Fithem ks-820 Wireless tws earphone bass sports and leisure earphone with charging compartment

    Parameter produk:
    Spesifikasi teknis Versi Bluetooth: Bluetooth 5.1, Jerry 6983 Jarak kerja Bluetooth: 10 meter (ruang bebas hambatan) Rentang frekuensi pemancar Bluetooth: 2.4~2.48GHz
    Wektu siyaga: 90 dina Wektu musik/omong: kira-kira 4 jam, digunakake karo tong pangisi daya: kira-kira 16 jam Wektu pangisi daya: earphone: sekitar 1 jam, tong pangisi daya: sekitar 1,5 jam Tegangan pangisian daya: 5V, arus pangisi daya: ≤400mA Arus kerja: ≦8mA antarmuka pengisian: Tipe-C.
    Struktur Headphone:
    Werna produk yaiku pink, ireng, lan putih.Earplugs uga bisa dicocogake karo werna miturut kabutuhan customer kanggo entuk efek sing dikarepake.
    Bukak tutup lan nyambung / mbalikke fungsi Magnetik, nganyari teknologi Bluetooth V5.1, telpon cetha, latensi game kurang.Kanthi teknologi Bluetooth V5.1, ningkatake kinerja.Swara sing cetha, lancar lan ora gagap
    Kualitas swara lan konsumsi daya kurang
    Kode dekompresi audio tingkat cd sing dibangun mulihake efek frekuensi rendah sing nggegirisi.Headset bisa tahan nganti 4 jam lan bisa digunakake nganti 16 jam kanthi kompartemen pangisi daya.
    unit speaker diafragma 13mm
    Diafragma komposit polimer kristal cair 13mm sing dibangun nyedhiyakake midrange lan bass sing cetha, nalika nambah jumlah kerutan diafragma kanggo nggawe efek swara stereo sing luwih immersive.
    Dekoding audio Apt-X
    Dilengkapi dekoding audio tingkat CD, ndhukung audio 16bit 24bit, lan tingkat sampling nganti 48Khz kanggo mulihake efek frekuensi rendah sing nggegirisi, lan ngrasakake pengalaman ngagetake sing digawa dening headphone kelas profesional.

     

  • Fithem ks-020 bluetooth wireless earphone boss boat Leisure sports headphones

    Fithem ks-020 bluetooth wireless earphone boss boat Leisure sports headphones

    Bagian gantung gulu sing digawe saka bahan silikon alus banget, lan baterei dual bisa nambah wektu panggunaan.

    ks-020 iki dumadi saka chip bk: 3200, lan versi Bluetooth yaiku 5.0.Kelas anti banyu IPx5.

  • Fithem Ks-816 Wireless bluetooth tws headset low-treble headset bisa disesuaikan logo

    Fithem Ks-816 Wireless bluetooth tws headset low-treble headset bisa disesuaikan logo

    Miwiti saka tampilan lan pungkasan kanthi kualitas, model pribadi pabrik / kustomisasi logo dhukungan / Bluetooth 5.0 / IPx5 kualitas swara HIFI anti banyu, tekstur matte retro, kita minangka model industri lan perdagangan terintegrasi kanggo prau, kualitas swara sing ora ngrusak, lembut lan elegan. ngrungokake Swara Kasepen murni.

  • Fithem ks-011b waterproof music wireless bluetooth neck hanging gaming headset

    Fithem ks-011b waterproof music wireless bluetooth neck hanging gaming headset

    Wangun produk kasebut minangka jalur silika gel.Headset jinis iki ora bakal ngrasakake bobote headset nalika dipasang ing gulu.

  • Ks-008 fithem Waterproof gaming wireless bluetooth headset and boat headset penolong yang baik untuk kantor olahraga dan rekreasi

    Ks-008 fithem Waterproof gaming wireless bluetooth headset and boat headset penolong yang baik untuk kantor olahraga dan rekreasi

    1. Pambuka produk: wangun Strip bisa melu materi ing bakal

    2. Sistem IPx5 anti banyu luwih nglindhungi headset

    3. Ngrungokake efek swara surround 3D kanthi bebas, immersive, pesona musik eksklusif

  • Ks-012 fithem gaming olahraga headset nirkabel bluetooth neckband earphone IPX5 earphone tahan air

    Ks-012 fithem gaming olahraga headset nirkabel bluetooth neckband earphone IPX5 earphone tahan air

    • Desain baterei kapasitas gedhe tenan kanggo urip baterei maneh

    • upgrade anyar Bluetooth 5.0, sambungan luwih stabil

    • Kualitas swara sing mentas diatur, luwih obah

    • IPx5 anti banyu, jero anti banyu lan sweatproof

    • Bass abot, swara stereo binaural

  • Fithem ks-016 Wireless stereo neckband bluetooth Chip 5.0 headphone olahraga

    Fithem ks-016 Wireless stereo neckband bluetooth Chip 5.0 headphone olahraga

    Kesenengan nirkabel sing entheng lan portabel.Neckband wireless bluetooth headset anti banyu kelas IPx5 chip QCC3003/3024 utawa BK3266 dual baterei bisa nggawe wektu puter maneh maneh.Kita minangka perusahaan industri lan perdagangan kanthi sertifikasi produk kayata CE lan sertifikat liyane.

12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2